۱۴۰۳ جمعه ۱۰ فروردين
1402/11/09 اطلاعیه اخذ مجوز ادامه تحصیل ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد
اطلاعیه اخذ مجوز ادامه تحصیل ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد

دانشجویانی که مشمول موارد جداول شماره (1) و شماره (2) می باشند، جهت درخواست مجوز ادامه تحصیل تا تاریخ 14 بهمن ماه 1402 موظف می باشند طبق قسمت ستون "اقدامات لازم" جداول ذیل اقدام نمایند.

* بدیهی است در صورت عدم اقدام لازم و کسب مجوز، امکان انتخاب واحد جهت ترم بعد وجود نخواهد داشت.*

جدول شماره (1)

اتمام سنوات

اقدامات لازم

اخد مجوز برای سنوات ترم 5 یا ترم 6

از طریق سیستم گلستان قسمت پیشخوان خدمت / درخواست بررسی مشکلات آموزشی / درخواست جدید نوع درخواست: "درخواست تمدید سنوات" اقدام و در مرحله بعد تایید و ارسال نمایید . (فایل راهنما)

جدول شماره (2)

اتمام سنوات

مشروط

اقدامات لازم

اخذ مجوز برای سنوات ترم 7 و بالاتر

دانشجویانی که در نیمسال اول 1403-1402 برای دومین بار و بیشتر مشروط شده اند.

وارد سامانه سجاد به آدرس Portal.saorg.ir شوید. (فایل راهنما)

بعد از ثبت نام از قسمت ورود / خدمات / اداره کل اموردانشجویان داخل / کمیسیون بررسی موارد خاص دانشجویان داخل، نسبت به تکمیل موارد اقدام نمایید.

· دانشجویانی که از طریق سامانه سجاد درخواست خود را ارائه می نمایند بایستی عکس مدرک مقاطع قبلی( کاردانی و کارشناسی) را آپلود نمایند.

· دقت نمایید اطلاعات درخواستی در سامانه سجاد را به صورت صحیح وارد نمایید و در صورت در اختیار نداشتن اطلاعات به دفتر تحصیلات تکمیلی مراجعه یا با داخلی 512 تماس بگیرید.

· در سامانه سجاد در قسمت آپلود فیش واریزی نیاز به آپلود فیش نیست.

· ارائه فرم تمدید سنوات به دفتر تحصیلات تکمیلی برای دانشجویان اتمام سنوات (ترم 7 و بالاتر ) الزامی است.(فرم تمدید سنوات حتماً به صورت تایپ شده تکمیل و سپس ارائه گردد)

تعداد بازدید: 1001
ميانگين امتيازها:3.12 تعداد كل امتيازها:8