۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
1402/09/13 اطلاعیه (ویژه مؤسسه فرزانگان)
اطلاعیه (ویژه مؤسسه فرزانگان)

قابل توجه مراجعین مؤسسه آموزش عالی فرزانگان

جهت برقراری ارتباط غیر حضوری با کارشناس این واحد می‌توانید با ارسال ایمیل به آدرس پست الکترونیکی farzanegan.dhei@gmail.com اقدام نمایید.

اکیداً مد نظر داشته باشید که به منظور تسریع و سهولت در انجام امور خود، پیش از مراجعه حضوری، نسبت به ارسال ایمیل و ذکر دقیق درخواست و مشخصات خود اعم از شماره دانشجویی و کد ملی اقدام نمایید.

لازم به ذکر است مراجعه حضوری یا پاسخگویی تلفنی در این موارد، صرفاً طی روز ‌شنبه هر هفته از ساعت 8 لغایت 12 و یا شماره تماس 18-03137779914 داخلی 307 امکان پذیر خواهد بود.

اصفهان، بلوار کشاورز، نبش چهارراه مفتح، مؤسسه آموزش عالی دانش‌پژوهان پیشرو

امور آموزشی مؤسسه آموزش عالی فرزانگان