روابط عمومی
حضور 44 دانشگاه ایرانی در لیست 1000 دانشگاه برتر دنیا در رده بندی GREENMETRIC2022

نتایج نظام رتبه‌بندی گرین‌متریک در سال 2022 منتشر شد بر اساس این ارزیابی دانش پژوهان پیشرو با کسب

2875 امتیاز در رتبه 968 جهانی و 44 در بین دانشگاه های کشور قرار گرفت

لازم به یادآوری است که رتبه این موسسه در سال گذشته با 3175 امتیاز، 856 در جهان بوده است

رتبه بندی دانشگاه جهانی گرین متریک UI ابتکاری دانشگاه اندونزیست که در سال 2010 راه اندازی شده است. این رتبه‌بندی در نظر دارد تأثیرات پایداری را برای دانشگاه‌های سراسر جهان به ارمغان آورد. از جمله ماموریت‌های این رتبه‌بندی می‌توان به سازماندهی سالانه رتبه بندی دانشگاه های جهانی در زمینه پایداری، تشویق شیوه‌های پایداری در دانشگاهای جهان، ارائه خدمات مرتبط با پایداری برای دانشگاه‌های جهان و ایجاد مشارکت بین‌المللی در زمینه پایداری است.

نتایج رتبه‌بندی گرین متریک در سال 2022 اعلام شد و 1050 دانشگاه از سراسر جهان در این رتبه‌بندی حضور دارند. دانشگاه و تحقیقات واگنینگن هلند، دانشگاه ناتینگهام ترنت انگلستان ، دانشگاه ناتینگهام انگلستان، دانشگاه گرونینگن هلند، ، دانشگاه کالیفرنیا آمریکا، دانشگاه علوم کاربردی تریر آلمان، دانشگاه کالج کورک ایرلند، دانشگاه کانکتیکات آمریکا، دانشگاه برمن آلمان و دانشگاه سائوپائولو برزیل به ترتیب به عنوان 10 دانشگاه برتر این لیست معرفی شدند.

1401/10/08