۱۴۰۳ سه شنبه ۴ ارديبهشت
گروه کارشناسی شهرسازی
اطلاعیه تحویل مدارک طرح نهایی

اطلاعیه تحویل مدارک طرح نهایی

گروه کارشناسی شهرسازی (پیوسته/ناپیوسته)

نظر به تصمیم گیری شورای تخصصی گروه شهرسازی در این ترم تحویل مدارک به صورت ژوژمان می باشد ، بدین صورت که دانشجویان در تاریخ چهار شنبه 15 تیرماه 1401 کلیه مدارک تحویل در جدول پیوست را درطبقه 2 واحد 207 قرار داده و در جلسات جداگانه ای داوران و اساتید راهنما به ارزیابی پروژه ها خواهند پرداخت.

مدارک لازم برای داوری جهت دفاع دانشجویان کارشناسی شهرسازی

یک نسخه چاپ شده از رساله در قطع A4 دورو با  فونت سایز 12 و نوع فونت Bnazanin

فرم شماره 3 تقاضای ارائه طرح نهایی کارشناسی شهرسازی

فرم شماره 2کاربرگ مشاوره روند مطالعات(موجود در سایت گلستان)

پوشه A4  دکمه دار ( کلیه مدارک شامل فرم ها و نسخه چاپی رساله را در پوشه قرار دهیداسم استاد و دانشجو همراه با شماره دانشجویی روی پوشه درج گردد.)

مهلت برای تحویل مدارک فوق برای داوری چهار شنبه 15 تیرماه 1401 ساعت10 الی 12 می باشد.

تاریخ فوق به هیچ عنوان قابل تمدید نمی باشد و عواقب عدم تحویل مدارک بر عهده خود دانشجو می باشد.

دانشجویان موظفند شیوه نگارش طرح نهایی، روند اجرای طرح نهایی(موجود در سایت گلستان) را از اینجا با دقت مطالعه نمایند.

دفتر گروه شهرسازی

1401/04/06