En
۱- نان در آینه فرهنگ، تاریخ و تمدن ملل۱-۱) نان از منظر قرآن کریم و احادیث۲-۱) نان در متون و آثار دانشمندان۳-۱) نان در آثار ادبی و هنری۴-۱) تحولات نان در بستر تاریخ۲- نان و فرآوردههای مرتبط و بهرهگیری از آنها: دیروز، امروز و چشمانداز آینده۱-۲) نان های سنتی۲-۲) نان های صنعتی۳-۲) نان های رژیمی۲-۴) فرآورده های غلات۲-۵) سایر موارد۳- صنعت نان۱-۳) ماشین آلات مرتبط با کاشت، داشت برداشت۲-۳) ماشین آلات مرتبط با فرآوری نان۳-۳) زنجیره حمل و نقل۴-۳) انبارداری و سیلو۵-۳) آموزش و ترویج تولید نان سالم۴- نان و صنایع غذایی۱-۴) غنی سازی و افزودنی های نان۲-۴) آرد و فرآورده های غذایی مرتبط۳-۴) استانداردسازی نان۴-۴) نگهداری و بهداشت نان۵- نان و امنیت غذایی۱-۵) ابعاد استراتژیک نان۲-۵) ایمنی زیستی۶- نقش نان و فرآوردههای غلات در سلامت۱-۶) نقش نان کامل و نان سفید بر سلامتی۲-۶) نان در دوران های مختلف زندگی۳-۶) نقش نان سالم در پیشگیری و درمان بیماریها۴-۶) نان و بهداشت دهان و دندان ۷- اقتصاد و تجارت نان۱-۷) اقتصاد و اشتغالزایی نان۲-۷) اقتصاد مقاومتی۳-۷) صادرات۴-۷) نشان تجاری (برندسازی)۵-۷) مدیریت بازار۶-۷) نان و اقتصاد سلامت۷-۷) نان و یارانه۸- زراعت غلات۱-۸) تنوع زیستی و خفظ ذخایر ژنتیکی۲-۸) دفع آفات ۳-۸) باقیمانده سموم در فرآورده های غلات
تاریخ بهروزرسانی: 1403/12/22 تعداد بازدید: 514