۱۴۰۳ يکشنبه ۹ ارديبهشت
پژوهش
فراخوان بیست و پنجمین جشنواره جوان خوارزمی
سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران بیست و پنجمین جشنواره جوان خوارزمی را برگزار می کند. با توجه به اهمیت و تاثیرگذاری نوآوری در توسعه پایدار، زمینه های علمی مورد پذیرش را با نگاه به فناوری های نوین در این جشنواره مدنظر قرار می دهد:
  • زیست فناوری (فناوری ژن، فناوری های عصبی، مهندسی سلول و بافت و ...)
  • امنیت غذایی (مدیریت پسماند، غذاهای نوین، فرآیندهای هوشمند فراوری و ...)
  • بحران آب و کشاورزی و منابع طبیعی (کشاورزی هوشمند، فناوری های کنترا بحران آب، آمایش سرزمین و ...)
  • صنایع پیشرفته و مدیریت هوشمند فناوری (صنایع نسل چهارم، استفاده از هوش مصنوعی در طراحی های صنعتی، خودروهای برقی، تولید هیدروژن و ...)
  • مواد متالورژی، نانوفناوری (باتری ها، گرافن، ایمپلنت ها، سنسورها و انرژی های نو و ...)
  • فناوری اطلاعات (امنیت سایبری، واقعیت مجازی، رایانش ابری، اینترنت اشیا، پزشکی هوشمند، بیوانفورماتیک و ...)
  • عمران، معماری و شهرسازی (طراحی و تولید مواد پایدار، سازه های مقاوم به زلزله، شهر هوشمند، برنامه ریزی شهری و ...)
  • هوا و فضا (ماهواره های مخابراتی، سنجش از راه دور، مکعبی، دینامیک پرواز، سیستم های پیشرانه و ...)
  • هنر (هنرهای تجسمی، هنرهای نمایشی، طراحی صنعتی و دیجیتالی شدن و ...)
  • فناوری های شیمیایی (شیمی سبز، عناصر کمیاب و فلزات راهبردی، انرژی های تجدیدپذیر، سنسورهارها و ...)
  • هوش محاسباتی و فناوری کوانتوم (هوش مصنوعی، یادگیری ماشین، علوم اعصاب محاسباتی، علوم شناختی و ...)
  • مکانیک (مکاترونیک، ربات های صنعتی، مدیریت و بهره وری انرژی و ...)
  • برق و کامپیوتر (الکترونیک، مخابرات، مهندسی پزشکی، سیستم های هوشمند، نانوربات ها، متاورس و ...
برای شرح مبسوط زمینه های علمی مورد پذیرش و گرایش های مرتبط به راهنمای شرکت در بیست و پنجمین جشنواره جوان خوارزمی در سامانه جامع جشنواره های خوارزمی به نشانی https://ka.irost.org مراجعه نمایید.
سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران از تمام اساتید جوان، دانش پژوهان، دانشجویان، فناوران، شرکت های مستقر در پارک های علم و فناوری، مراکز رشد، شرکت های دانش بنیان، صاحبان صنایع و ... دعوت به شرکت و ارایه طرح می نماید.
پس از مراحل ارزیابی و داوری طرح ها، برگزیدگان هر جشنواره در مراسمی با حضور ریاست جمهوری مورد تقدیر قرار می گیرند.
نحوه ثبت نام: متقاضیان متولد 1367/01/01 به بعد می توانند تا پایان مهلت ثبت نام با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی https://ka.irost.org نسبت به ثبت نام الکترونیکی در سامانه جامع جشنواره های خوارزمی- جشنواره های جوان خوارزمی بخش دانش پژوهان و فناوران اقدام نمایند.
  •  مهلت ثبت نام الکترونیکی و ارسال طرح به دبیرخانه از خرداد 1402 تا پایان شهریور 1402 تمدید گردید.
نشانی: تهران، بزرگراه آزادگان (مسیر شمال به جنوب)، احمدآباد مستوفی، بعد از میدان پارسا، انتهای خیابان انقلاب، سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران، صندوق پستی: 33535111 کدپستی: 3313193685
دبیرخانه دائمی جشنواره جوان خوارزمی پایگاه اطلاع رسانی ثبت نام الکترونیکی: www.khwarizmi.ir
نشانی الکترونیکی: khwarizmi_javan@irost.org
تلفکس: 021-56276345